Soorten Mikolit

De verschillende Mikolit®-producten zijn uitermate geschikt om bij boor- of graafwerkzaamheden dichte kleilagen ondoordringbaar te houden. Ze zorgen er ook voor dat het inzetten van duurzame bodemenergie ook echt duurzaam is en blijft.

Soorten Mikolit

Mikolit®-producten

Er zijn vijf Mikolit®-varianten verkrijgbaar. De basisserie bestaat uit:

Daarnaast bieden we nog twee speciale Mikolit®-varianten aan:

De varianten 00d en 300M zijn detecteerbaar. 

De basisproducten onderscheiden zich voornamelijk door verschillende zwelvermogens, waterdoorlatendheid en consistentie. Alle Mikolit®-varianten hebben gemeen dat ze goed te verwerken en duurzaam zijn.

De Mikolit®-producten kunnen worden geleverd in recyclebare PE-zakjes van 25 kg, gestapeld op pallets van 1000 kg, onder een stretchhoes of in ‘big bags’ van 1000 kg, eveneens op pallet en onder stretchhoes.

Producten op maat


Heeft u specifieke wensen? In overleg ontwikkelt Terratech ook speciale producten, gemaakt in overeenstemming met uw wensen. En natuurlijk bieden we advies en ondersteuning als u met onze producten werkt. 

Neem contact met ons op

Snelle levering


Mikolit®-producten kunnen binnen enkele dagen na bestelling op elke bouwplaats in Nederland geleverd worden. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het regelen van opslagruimte of transport naar de werklocatie.

Strenge kwaliteitscheck


Mikolit®-producten moeten aan de hoogste eisen voldoen. Vandaar dat er dagelijks een strenge kwaliteitscontrole plaatsvindt. Verdeeld over de dag worden op diverse plaatsen monsters genomen, die direct worden onderzocht. Voordat het product het bedrijf verlaat, is de uitslag van die monsters bekend. Daarnaast wordt zowel de chemische als de minerale samenstelling van de Mikolit®-producten meerdere malen per jaar in externe laboratoria onderzocht. Alle producten beschikken over de benodigde milieucertificaten.

Kiwa-certificering


Terratech BV is Kiwa-gecertificeerd en staat garant voor de kwaliteit die het levert. Onze producten, services, personeel en processen voldoen aan alle wet- en regelgeving inzake veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid.

Mikolit® 00Mikolit® 00

Mikolit® 00

De basis

Over Mikolit® 00
Mikolit® 00DMikolit® 00D

Mikolit® 00D

De basis detecteerbaar

Over Mikolit® 00D
Mikolit® 300Mikolit® 300

Mikolit® 300

Hoger zwelvermogen

Over Mikolit® 300
Mikolit® 300MMikolit® 300M

Mikolit® 300M

Detecteerbaar en hogere zinksnelheid

Over Mikolit® 300M
Mikolit® BMikolit® B

Mikolit® B

Superieur zwelvermogen

Over Mikolit® B