Overheid

Provincies en gemeenten zijn voor een groot deel verantwoordelijk voor het bewaken van onze grondwaterreserves en de instandhouding van een betrouwbaar ondergronds milieu. In dat kader worden er in Nederland ongeveer honderd boringen per dag gemaakt. Mikolit®-producten zijn ontwikkeld om de kwetsbare bodem na zo’n ingreep te herstellen.

Herstel van bodemperforaties

Boringen zijn onvermijdelijk bij het op peil houden van de watervoorziening en bij milieuonderzoek, milieusanering, energieopslag en bronbemaling. Het bodemprofiel wordt bij zo’n boring verstoorden grondlagen worden geperforeerd. Dit kan tot gevolg hebben dat verontreinigd grondwater tot dieper gelegen ‘schoon’ water doordringt. Om dat te voorkomen moeten geperforeerde bodemlagen worden hersteld.

Elk soort afdichting

Mikolit®-kleikorrels zijn optimaal toegerust voor die taak. Ze zinken in het water naar de juiste plek, zwellen daar op en herstellen de beschadigde laag. Mikolit® kan voor elk soort afdichting worden gebruikt, zelfs bij de toepassing van bodemwarmtesondes (BWW). Klik verder voor een uitgebreide uitleg over onze producten en toepassingen.

Geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Stel een vraag

Wilt u meer informatie over een produkt of toepassing? Stel uw vraag hieronder.
(* verplichte velden).
Voornaam
Achternaam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Bevestig e-mailadres
Telefoonnr.
Toelichting

 

Opdrachtgevers Vragen? Bel: +31 (0)46 - 4 526 662
Bekijk ons Youtube kanaal