Opdrachtgevers

‘De ergernis over een slecht product duurt langer dan de vreugde over een lage prijs.’ Een wijsheid die zeker op bodemwerkzaamheden van toepassing is. Voor opdrachtgevers is het dan ook zaak dat hun uitvoerders bij boorwerk kwaliteitsproducten als Mikolit® gebruiken. Dat voorkomt langslepende problemen.

Bijdrage aan duurzame put

Gekwalificeerde boorbedrijven die de juiste producten gebruiken, leveren doorgaans goed functionerende putten. Belangrijk, want putten gaan over het algemeen tientallen jaren mee. Mikolit® kan een flinke steen bijdragen aan een duurzame put. Het herstelt doorboorde kleilagen, zodat ondiep en mogelijk verontreinigd grondwater geen kans heeft om dieper water te bereiken. Ook voorkomen Mikolit®-korrels dat ondiep, zuurstofhoudend water het filter bereikt. Daardoor kan namelijk ijzerneerslag ontstaan die kan zorgen voor verstopping van de put.

Elk soort afdichting

In een boorgat moeten in elk geval kleiafdichtingen worden aangebracht boven elk filter en bij moeilijk doorlatende lagen. Mikolit® biedt een product voor elk soort afdichting, zelfs bij boorgaten ten behoeve van bodemwarmtewisselaars. Klik verder voor een uitgebreide uitleg over onze producten en toepassingen.

Geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Stel een vraag

Wilt u meer informatie over een produkt of toepassing? Stel uw vraag hieronder.
(* verplichte velden).
Voornaam
Achternaam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Bevestig e-mailadres
Telefoonnr.
Toelichting

 

Boorbedrijven Vragen? Bel: +31 (0)46 - 4 526 662 Overheid
Bekijk ons Youtube kanaal