Boorbedrijven

De kwaliteit van een boorput is voor een groot deel afhankelijk van het boorbedrijf dat het werk uitvoert. Producten die aan de hoogste eisen voldoen zijn absoluut noodzakelijk. Mikolit®-afdichtkorrels zijn ontwikkeld om onder ruwe omstandigheden optimaal te functioneren.

Precisiewerk

De zorg voor een stabiel boorgat, een nauwkeurige monstername, het inbouwen van filters of sondes en het aanvullen van boorgaten: belangrijk precisiewerk bij de aanleg van een boorput. En werk dat in een ruwe omgeving moet worden uitgevoerd. De mensen van Terratech hielden dat in hun achterhoofd tijdens het ontwikkelen van Mikolit®-producten. Zo ontstond een voor boorbedrijven zeer aantrekkelijke productlijn.

Uitblijven van stofvorming

De zinkeigenschappen en het weinig plakkerige karakter van de Mikolit®-korrels zorgen ervoor dat de afdichtingen op precies de juiste plek kunnen worden aangebracht, zelfs bij het gebruik van stortkokers met een beperkte diameter. Een uitgebalanceerd vochtgehalte garandeert het uitblijven van stofvorming bij de verwerking. Optimale arbeidsomstandigheden zijn dus gewaarborgd. De afwezigheid van stof zorgt ook voor het uitblijven van ongewenste spoelingopbouw, waardoor verdere aanvulling van de put bemoeilijkt zou kunnen worden.

Uniek pompsysteem

Bij boorgaten met bijzonder kleine diameters biedt Terratech op verzoek ondersteuning met een speciaal ontwikkelde pomptechniek. We stellen zelfs pompen beschikbaar om ervaring op te doen met deze werkwijze. Met dezelfde pomp kan ook filterzand worden verpompt, zodat boorgaten ook in lagen kunnen worden aangevuld. Tijdens het pompen is eenvoudig te zien op welk niveau wordt aangevuld, wat een gecontroleerde aanpak makkelijker maakt.

Snelle levering

Mikolit®-producten kunnen binnen enkele dagen na bestelling op elke bouwplaats in Nederland geleverd worden. Hierdoor hoeft u als boorbedrijf niet te zorgen voor een opslagruimte of transport naar de werklocatie.

Geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Stel een vraag

Wilt u meer informatie over een produkt of toepassing? Stel uw vraag hieronder.
(* verplichte velden).
Voornaam
Achternaam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Bevestig e-mailadres
Telefoonnr.
Toelichting

 

Adviseurs Vragen? Bel: +31 (0)46 - 4 526 662 Opdrachtgevers
Bekijk ons Youtube kanaal